nedelja, 2. september 2012

Ruski jezik

Ruski trgi se odpirajo tudi za poslovne poti. Rusija in ruski jezik pa je bila že od nekdaj nekako domača, a še vedno dovolj oddaljena, da se nam je v spomin zapisala kot oddaljena eksotika.
Potovanje po sibirski železnici tja do Mongolije, novo leto v Moskvi, balet v Sankt Peterburgu… Če se boste tja odpravili brez znanja ruskega jezika, bo večina čarov te dežele ostala neodkritih. Poslovni partnerji pa vedno radi vidijo, da se tisti na drugi strani potrudijo s spoznavanjem njihovega jezika.
Če želite znati reči še kaj drugega kot »Ja ne ponimaju« ali pa si želite svoje znanje ruskega jezika nadgraditi, se prepustite izobraževanju učitelja naravnost iz Rusije z občutkom za poučevanje, ki pozna rusko kulturo iz prve roke. Na jezikovnih tečajih na Ptuju in v Ormožu boste deležni individualnega pristopa, urnik pa bo prilagojen vašim željam.
Načrtujete potovanje v Rusijo? Imate ruske znance? Potrebujete ruski jezik v službi, šoli? Ali pa vas preprosto zanima ta čudovit in zanimiv jezik ter želite razširiti svoje znanje?
Pridružite se nam ob zabavnem spoznavanju ruskega jezika, dežele, običajev. 
Spoznali boste cirilico, rusko abecedo, nekaj slovnice, predvsem pa najbolj koristne fraze za vsakodnevno rabo in pogovore.
 
Tečaji ruščine so namenjeni vsem, tako popolnim začetnikom, kot tistim, ki želite osvežiti svoje znanje. Zato ne potrebujete nikakršnega predznanja ali gradiva. Za vse bomo poskrbeli mi.
 
Vabljeni torej vsi! Sami, s prijatelji ali skupaj z otroci.
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar