nedelja, 2. september 2012

Ruščina za začetnike

Tako, spet novo učenje, novi tuj jezik, ki ni ne angleščina in ne nemščina. Ali moram znati še tretji tuj jezik? Ruščino! Veliko se jih to sprašuje, vendar tisti, ki vedo, kaj pomeni znanje tujega jezika in koliko prednosti nam prinaša znanje, se učenja z veseljem loti.

V izobraževalnem centru
FIMA znanje ponujamo učenje tujega jezika - RUŠČINE na različne načine, glede na generacijo, želje, cilje in namene. Nekateri se učijo ruščine zgolj iz zabave, drugi zaradi poslovnih priložnosti, nekateri pa zaradi potovanj in spet drugi zaradi sorodnikov, partnerjev itd. Zgodb je precej, vendar naloga pa je za vse enaka. Z delom je potrebno pričeti.
Tečaj ruščine za začetnike, ki poteka na Ptuju in v Ormožu se bo pričela predvidoma v oktobru 2012. Vabljeni vsi, ki si želite skupinskega učenja ruščine. Skupine bodo majhne in bodo vodene z naravnim govorcem iz Rusije.
Učenje ruščine za začetnike lahko poteka tudi preko interneta z našim naravnim govorcem iz Rusije. Učiteljica je izredno prijetna in podaja znanje iz prakse svojega življenja. Prestavila vam bo kulturo, njihove navade, kulinariko, skratka vse kar boste želeli izvedeti.
Ruščina za začetnike je primerna tako za otroke, kot odrasle. Primerna je za vse, ki se želijo učiti novih kultur.

Kontaktirajte nas in izvedli boste še veliko več: http://www.fima-znanje.b2b-group.net/aktualno.html
 .

Ni komentarjev:

Objavite komentar