nedelja, 2. september 2012

Ruščina

Ruščina postaja vse bolj pomembna zaradi pomembnosti same države Rusije. Ruščina je tako pomembna v poslovnem svetu kot tudi izven njega. Ruščina se ne konča samo po poslovnem sestanku, temveč je bistvo ruskega podjetništva, doberi prijateljski odnosi. Potrudite se in se dokažite, da se trudite učiti ruski jezik, povejte jim nekaj stavkov v ruščini in lažje boste pridobili posel, prijatelje ali pa želite izvedeti v valuti - bogatejši boste za nov tuj jezik.

 
Cilj tečaja ruščine:

Usposobili vas bomo za nemoteno in sproščeno komunikacijo v ruskem jeziku ali nadgradili vaše dosedanje znanje ruščine. Spoznali boste specifično poslovno terminologijo, ki je potrebna za učinkovito komuniciranje z ruskimi partnerji in rusko govorečimi strankami na vašem delovnem mestu.

Program in intenzivnost tečajev ruščine v celoti prilagodimo vašim željam in dejanskim potrebam vašega podjetja. Tečaj lahko izvedemo v dopoldanskem ali popoldanskem času v naši prostorih na Ptuju ali v Ormožu ter na sedežu vašega podjetja kjerkoli v Sloveniji.

Ni komentarjev:

Objavite komentar