četrtek, 27. september 2012

Nemščina vaje 8. razred

Izobraževalni center tujih jezikov FIMA ZNANJE vam ponuja poučne, zanimive učne in delovne liste z rešitvami za učenje nemškega jezika v 8. razredu osnovne šole.


Vaje nemščine za 8. razred so namenjene otrokom, ki obiskujejo 8. razred osnovne šole in tudi ostalim, ki se želijo učiti nemškega jezika. Na koncu vsakega delovnega lista so priložene rešitve, za preverjanje znanja. Navodila za vaje nemščine v 8. razredu so napisana v nemškem in slovenskem jeziku.

Vaje nemščine za 8. razred so pripravljene v skladu z učnim načrtom za 8. razred in so namenjene izboljšanju znanja slovnice, besedišča in komunikacije v nemškem jeziku. Učni listi so pripravljeni s slovensko razlago, da bo razumevanje različnih stavčnih struktur lažje.


 Vaje nemščine za 8. razred priporočamo vsem učencem, ki želijo znanje še izboljšati, nadgraditi in se preveriti z vajami. Vaja dela mojstra, tako tudi velja v nemščini. Vaje nemščine za 8. razred so lahko samo takrat, kadar snov obvladate.

Vabljeni vsi na naš spletni portal FIMA ZNANJE: http://www.fima-znanje.b2b-group.net/eucenje/vaje-nemscina/vaje-nemscina-8-razred.html
FIMA ZNANJE, KJER ZNANJE URESNIČUJE SANJE!

Ni komentarjev:

Objavite komentar