torek, 1. julij 2014

ZAČETNI TEČAJ NEMŠČINE


ZAČETNI TEČAJ NEMŠČINE (Ptuj, Maribor, Ormož)


Bi radi govorili nemško? 
Pa ne veste kako se lotiti učenja nemščine? 
Ne veste kam v jezikovno šolo?
 Če je odgovor DA, DOBRODOŠLI PRI NAS!

VSEBINA TEČAJA: Začetni tečaj nemščine je prava izbira, če se nemško še niste učili oziroma je bilo to pred mnogimi leti in ste pozabili že skoraj vse. Naučili se boste osnovno besedišče: kako predstaviti sebe in druge, svojo družino, predstaviti svoj bivalni prostor, kako se znajti v mestu, na dopustu, v trgovini, opisati posebne trenutke v svojem življenju, praznike, pregledali nemški članek.

Največja ovira pri učenju tujih jezikov je strah pred govorjenjem, pred izpostavljanjem in pred tem, da bomo naredili napako. Ta strah odpravimo s sproščenim vzdušjem, z izvirnim pristopom predavateljev in lepim okoljem, kar vzpodbudi kreativnost in motiviranost.
Komunikacija poteka v zabavnih in motiviranih dialogih, ki izhajajo iz vsakdanjih situacij, prepletenimi s humorjem, kar omogoča širjenje besednega zaklada.

Tečaj bomo popestrili z ustvarjalnimi nalogami, igro in dialogi in izkustvenim učenjem.

Po opravljenem tečaju bodo tečajniki pridobili dovolj znanja za komunikacijo z nemško govorečimi osebami.

TRAJANJE TEČAJA: Začetni tečaji so običajno 30 urni z možnostjo nadaljevanja, trajajo 1 x ali 2 x na teden po 3 šolske ure. Skupine tečajnikov so majhne.

LITERATURA: V času izvajanja samega tečaja boste prejeli našo literaturo dodatnih vaj FIMA ZNANJE, kjer boste lahko utrjevali znanje nemškega jezika in tako še hitreje napredovali.

POTRDILO: Po končanem izobraževanju prejemete potrdilo o izobraževanju.

PRIČETEK: pričetek predvidoma AVGUST 2014 ("poletna akcija Jezikovna osvežitev"), SEPTEMBER IN NOVEMBER 2014 , FEBRUAR 2015.


PRIJAVA NA TEČAJ NEMŠČINE. 

Zavod Center Nova, Vrazova ulica 9, Ormož (sedež)
 PE Ptuj: Osojnikova cesta 3, Ptuj (IV. nadstropje)
PE Maribor: Partizanska cesta 5, Maribor (II. nadstropje)

Ni komentarjev:

Objavite komentar