torek, 1. julij 2014

NADALJEVALNI TEČAJ NEMŠČINE

NADALJEVALNI TEČAJ NEMŠČINE (Ptuj, Maribor, Ormož)
»Die ganze Kunst der Sprache besteht darin, verstanden zu werden.« 
Konfuzius, chinesischer Philosoph

VSEBINA TEČAJA: Nadaljevalni tečaj je namenjen vsem, ki že imajo nekaj predznanja nemščine, so se jezika učili v srednji šoli in si želijo svoje znanje nadgraditi. Tečajniki naj bi že poznali osnove nemškega jezika in bili sposobni sodelovati v preprostih razpravah in razumevanje preprostih besedil in časopisnih člankov. Poglobili in se naučili se bomo voditi razpravo o temah, zanimivih pogovorih. Ključni vidiki vključujejo: potovanje in turizem, govoriti o poklicih in delovnih mestih, vaših delovnih izkušnjah, o vsakdanjih situacijah, aktualnih dogodkih in se pogovarjati o splošnih temah.

TRAJANJE TEČAJA: Tečaji so običajno 30 urni z možnostjo nadaljevanja, trajajo 1 x ali 2 x na teden po 3 šolske ure. Skupine tečajnikov so majhne.

LITERATURA: V času izvajanja samega tečaja boste prejeli našo literaturo dodatnih vaj FIMA ZNANJE, kjer boste lahko utrjevali znanje nemškega jezika in tako še hitreje napredovali.

POTRDILO: Vsak udeleženec izobraževanja pridobi potrdilo o opravljenem izobraževanju glede na zahtevnostno stopnjo.

PRIČETEKPričetek predvidoma AVGUST 2014 ("poletna akcija Jezikovna osvežitev"), SEPTEMBER  IN NOVEMBER 2014, FEBRUAR 2015.


PRIJAVA NA TEČAJ NEMŠČINE.


Zavod Center Nova, Vrazova ulica 9, Ormož (sedež)
 PE Ptuj: Osojnikova cesta 3, Ptuj (IV. nadstropje)

PE Maribor: Partizanska cesta 5, Maribor (II. nadstropje)

Ni komentarjev:

Objavite komentar