petek, 7. avgust 2015

UČNI IN DELOVNI LISTI ZA ANGLEŠČINO IN NEMŠČINO

S svinčnikom in radirko do petice!


Za Vas smo pripravili veliko nalog za angleščino in nemščino za izboljšanje znanja in s tem tudi ocen v šoli. Vaje za angleščino in nemščino zajemajo učne in delovne liste. Na učnih listih je razložena snov na enostaven, razumljiv in prijeten način. Delovni listi z rešitvami zajemajo različne vrste nalog, od dopolnjevanja, prepisovanja, urejanja, vstavljanja besed, povezovanja, reševanja, izbiranja pravilnih rešitev, opisi slik, itd. Z vajami bodo učenci osnovne šole pridobili dodatna znanja angleškega in nemškega jezika in si s tem omogočili več možnosti v nadaljnjem življenju. Angleški in nemški jezik sta danes izrednega pomena in površno znanje le – tega ne prinese veliko možnosti. Izboljšajte svoje znanje angleščine in nemščine s pomočjo naših učnih in delovnih listov.


VAJE ANGLEŠČINA: angleščina 9. razred,angleščina 8. razred, angleščina 7. razred, angleščina 6. razred, angleščina 5. razred, angleščina 4. razred

VAJE NEMŠČINA: nemščina 9. razred, nemščina 8. razred, nemščina 7. razred, nemščina 6. razred

Vaje za angleščino in nemščino vsebujejo številne dodatne naloge za oba jezika za vse razrede osnovne šole, ki zajemajo: slovnico z učnimi in delovnimi listi  (časi, glagoli, osebni zaimki, mixed tenses, nepravilni glagoli, test angleščina in nemščina...) ter besediščem za pomoč pri učenju angleščine in nemščine. Z vajami angleščine in nemščine bo postalo učenje angleščine in nemščine veliko lažje.


UČNO GRADIVO 
ZA SAMOSTOJNO UČENJE NEMŠČINE Z REŠITVAMI

Po zelo ugodni ceni 16,90 EUR

KONTAKT:
ZAVOD CENTER NOVA, Zavod za razvoj, svetovanje in izobraževanje
Naslov (sedež): Vrazova ulica 9, 2270 Ormož (1. nadstropje)
Naslov: Osojnikova cesta 3, 2250 Ptuj (1. nadstropje)
Naslov: Partizanska 5, 2000 Maribor (2.nadstropje)
Telefon:+386 (0)31 767 435 ali 02 62 00 788

Internetna stran: ZA VAJE http://www.fima-znanje.b2b-group.net/eucenje.html

ZA PREVODE BESEDIL: http://fimaprevajanje.com/kontakt.html

Sorodne povezave:
UČENJE TUJIH JEZIKOV

UČNI LISTI TUJIH JEZIKOV

Ni komentarjev:

Objavite komentar