četrtek, 16. maj 2013

PREVAJANJE UKRAJINŠČINE

Prevajanje ukrajinščine - ukrajinski jezik prevodi


V prevajalski agenciji FIMA je prevajanje ukrajinskega jezika (ukrajinski prevodi) ena izmed storitev med prevodi.

Prevajanje ukrajinščine - ukrajinski prevodi

Ukrajinščina ni samo evropski jezik, ampak je tudi vse bolj poslovni jezik. Vse več podjetij prodira na tuje trge, tudi na ukrajinski trg, pri čemer je prevajanje slovenščine v ukrajinščino ali iz ukrajinščine v slovenščino izjemnega pomena.

Prevajanje ukrajinskih spletnih strani

Vsak dan na internetu nastajajo nove spletne strani in portali. Ena najhitrejših poti za pripravo vsebin je prevajanje že aktualnih tujih spletnih strani ali pa priprava novih. Zaradi vse večje uporabe ukrajinščine je nujno, da imate svojo spletno stran prevedeno še v ostale tuje jezike, saj tako boste pridobili še nove stranke tudi od drugod. Zaradi majhnosti domačega trga je prevod vaše spletne strani v današnjem času nekaj nujnega.


Večina prevajalskih agencij poleg storitve prevajanje nudi tudi lektoriranje prevedenih besedil. Le tako bo prevedeno besedilo jezikovno in stilsko ustrezno. Pri prevajanju, lektoriranje največkrat naredi prevajalec sam. Torej ne oklevajte in naročite pri nas prevajanje v ukrajinščino.


Želite prevod iz ukrajinščine v slovenščino ali iz slovenščine v ukrajinščino? Čim prej nam pošljite spletno povpraševanje, da bo vaš prevod preveden strokovno in kvalitetno.

Želite prejeti našo ponudbo? Čim prej nam pošljite spletno povpraševanje, da bo vaš prevod preveden strokovno in kvalitetno.

KONTAKTNI PODATKI:
Petra MUNDA: 031 767 435
Telefon: 02 62 00 788
Zavod Center Nova
Vrazova ulica 9, Ormož 
Osojnikova cesta 3, Ptuj
Partizanska cesta 5, Maribor

Ni komentarjev:

Objavite komentar