sreda, 17. april 2013

MATURA NEMŠČINA

V izobraževalnem centru FIMA ZNANJE izvajamo priprave na maturo iz nemščine za dijake 3. in 4. letnika.

Program priprave na maturo je namenjen vsem, ki želijo kar najbolje opraviti maturitetni izpit in se zanesljivo vpisati na želeno fakulteto.


Matura nemščina! Se vam res zdi tako enostavna? Si govorite "bo že". Ne dovolite si, da ste razočarani v najlepšem mesecu v letu, ko vsi veselo pričakujejo brezskrbne počitnice, vi pa ponovno opravljate maturo nemščine. To je grozno in to je brez veze!

Poskrbite še danes in se pripravite na maturo iz nemščine 120%. Ne dovolite si presenečenj. Matura nemščine je skoraj vsako leto še težja, lažja pa nikoli.

V našem izobraževalnem centru FIMA ZNANJE izvajamo priprave na maturo čez celo leto. Največ dijakov se odloči za vpis v začetku 4. letnika srednje šole, tisti najbolj pridni pa že v 3. letniku gimnazije.


Matura nemščine in priprave na maturo potekajo tudi preko interneta oz. preko programa Skype. E učenje za maturo je že ustaljeno in maturantje so ga vzeli že za svojega. Takšen način poučevanja je zelo enostaven in dostopen vsakomur. Poskusite tudi vi. Kontaktirajte nas in predstavili vam bomo učenje nemščine za maturo preko spleta.

PRIJAVE: Pokličite na telefon: 031 767 435 ali pišite na email: petra@b2b-group.net

Ni komentarjev:

Objavite komentar