petek, 31. avgust 2012

E učenje preko spleta - Skype učenje


Najboljši razlogi za e učenje preko spleta - učenje preko Skype:
1. E učenje preko spleta se prilagaja vašim potrebam

Ste že kdaj želeli na kak tečaj, pa niste našli ustreznega termina? To se vam pri e učenju ne more zgoditi, saj so vam vedno na voljo. Učite se lahko kadarkoli.

Ste se že kdaj odrekli izobraževanju, ker nimate te sreče, da bi živeli ali delali v bližini ustrezne šole? Tudi to se vam z e učenjem ne more zgoditi, saj smo vam na voljo povsod, kjer je priklop na internet.

Vas tečaji ne mikajo, ker se bojite, da bo tempo učenja prevelik ali premajhen? E učenje preko spleta - Skype učenje,  vam omogoča, da si sami določite tempo učenja.

Se vam zdijo tečaji izguba časa, ker nekaj snovi že znate? Tudi v tem primeru je za vas e učenje idealno, saj lahko podobno kot v knjigah sami izberete teme, ki vas zanimajo ali jih še ne obvladate.




2. Povečajte učinkovitost izobraževanja

Pri klasičnem izobraževanju imate na voljo knjige, skripte in druga gradiva, ki vam pomagajo pri učenju. Še večjo učinkovitost pa je možno doseči z uporabo spletnih gradiv in interaktivnim načinom učenja prek interneta - e učenje.

Klasična šola od vas zahteva, razen obiska pouka, predavanj ali vaj, še dodatno samostojno učenje. Svoje znanje morate običajno izkazati na izpitih. Z e učenjem je priprava na izpite hitrejša in bolj zanimiva.


3. Rezervirajte si brezplačen terminNič vas ne stane, če se odločite za brezplačen prvi termin, ki si ga lahko tudi vi rezervirate na spodnji povezavi. Ko bomo dobili vse vaše podatke, vas bomo kontaktirali in se dogovorili za prvi brezplačni termin.



4. Naročite paket Skype učenja

Prisluhnemo vsem vašim željam, le prijavite se in začnite z učenjem tujih jezikov še danes.




Obiščite nas v naših poslovnih enotah, veseli bomo vašega obiska.


Telefon: 031 767 435 
Email: petra@b2b-group.net

Zavod Center Nova, Vrazova ulica 9, Ormož (sedež)
PE Ptuj: Osojnikova cesta 3, Ptuj (IV. nadstropje)
PE Maribor: Partizanska cesta 5, Maribor (II. nadstropje)

Ni komentarjev:

Objavite komentar