torek, 24. julij 2012

TEČAJ NEMŠČINE



Tečaj nemščine je primeren za vse, ki se želijo dodatno izobraziti v nemškem jeziku ali pa za osebe, ki so preveč zaposlene, da bi se dogovorile za fiksen termin in jim je ljubše sprotno dogovarjanje termina.

Tečaj nemščine poteka po dogovoru s kandidatom, ki nam predhodno predstavi svoje želje in namene, za katerega osvaja tuj jezik.

Tečaji nemščine se razlikujejo od posameznika do posameznika in so popolnoma prilagojeni kandidatu. Vnaprej pripravljena literatura je skrbno in strokovno pripravljena. Literatura obsega različna področja od slovnice, bralnega razumevanja, slušnega razumevanja, video lekcij, igranje dialogov do komunikacijskih uric, kjer beseda ne pozna meja.

Kakor ni nikoli prepozno za učenje novega jezika, tako tudi nikoli ni prezgodaj. Večina se nas je s tujimi jeziki spoznala z vstopom v osnovno šolo. A čemu čakati na šolske klopi, svojega otroka lahko spoznate z nemščino že prej. V našem izobraževalnem centru FIMA znanje izvajamo tudi tečaje nemščine za predšolske otroke. Ta oblika tečajev poteka v skupini, kjer se otroci z vrstniki družijo ob igri, petju in plesanju, hkrati pa bogatijo besedni zaklad v tujem jeziku - nemščini.


Ni komentarjev:

Objavite komentar