četrtek, 14. februar 2013

PREVAJANJE NEMŠČINE - NEMŠKI PREVODI

V prevajalski agenciji FIMA je prevajanje nemščine (nemški prevodi) zelo pogosta storitev med prevodi.
Prevajanje nemščine - prevod življenjepisa (CV)
Nemščina je jezik naših sosedov in vse več ljudi se odloča za zaposlitev v sosednji Avstriji in Nemčiji, zato je prevajanje življenjepisa in CV ena izmed številnih storitev, ki jo izvaja prevajalska agencija FIMA. Slovenko nemški prevod vam pripravimo hitro in kvalitetno v roku 24 ur.
Prevajanje nemških spletnih strani
Vsak dan na internetu nastajajo nove spletne strani in portali. Ena najhitrejših poti za pripravo vsebin je prevajanje že aktualnih tujih spletnih strani ali pa priprava novih. Zaradi vse večje uporabe nemščine je nujno, da imate svojo spletno stran prevedeno še v ostale tuje jezike, saj tako boste pridobili še nove stranke tudi od drugod. Zaradi majhnosti domačega trga je prevod vaše spletne strani v današnjem času nekaj nujnega.
Prevajanje in lektoriranje
Večina prevajalskih agencij poleg storitve prevajanje nudi tudi lektoriranje prevedenih besedil. Le tako bo prevedeno besedilo jezikovno in stilsko ustrezno. Pri prevajanju, lektoriranje največkrat naredi prevajalec sam. Torej ne oklevajte in naročite pri nas nemško slovenski prevod ali slovensko nemški prevod.
Želite prevod iz nemščine v slovenščino ali iz slovenščine v nemščino? Čim prej nam pošljite spletno povpraševanje, da bo vaš prevod preveden strokovno in kvalitetno.

Ni komentarjev:

Objavite komentar