petek, 28. december 2012

INŠTRUKCIJE NEMŠČINE


Miselnost, da so inštrukcije namenjene samo slabim učencem je zmotno. Danes postajajo učenci čedalje bolj bistri in sposobni, zato je slabih učencev izredno malo.
 
Pri slabših učencih že v osnovni šoli lahko nastanejo težave pri učenju nemškega jezika. Veliko otrok začne v tem obdobju sovražiti tuj jezik in se jim učenje upira ali pa se ga preprosto nočejo učiti. To lahko privede do negativnih ocen in neuspehov, kar jim zmanjša samozavest pri učenju. Ko se to pripeti so potrebne inštrukcije nemščine.
 
V izobraževalnem centru FIMA ZNANJE imamo veliko učencev, ki hodijo vsak teden na inštrukcije angleščine in tudi nemščine. Inštrukcije nemščine potekajo v skladu z učnim programom, zraven tega pa še se obravnava snov za izboljšanja besednega zaklada, komunikacije v tujem jeziku in bralnega ter slušnega razumevanja. 
Inštrukcije nemščine niso namenjene samo osnovnošolcem, čeprav je povpraševanja po njih tudi največ, vendar so namenjene tudi dijakom, študentom in ostalim navdušencem tujih jezikov.
Nudimo vam kvalitetne:
 
inštrukcije nemščine za osnovno šolo,
inštrukcije nemščine za srednje šole oz. gimnazije.
 
 
 
 
 
 
 
Inštrukcije nemščine lahko potekajo na Ptuju ali v Ormožu, kjer imamo svoje učilnice, če pa ste iz bolj oddaljenega kraja, pa vam priporočamo online učenje nemščine, ki pa je praktično enako inštrukcijam nemščine v naših prostorih, le da privarčujete potne stroške in vaš čas. Preiskusite 15 minut brezplačnih inštrukcij nemščine preko interneta in nas kontaktirajte za nasvet.
 
FIMA ZNANJE, petra@b2b-group.net ali 031 767 435.

Ni komentarjev:

Objavite komentar