četrtek, 8. november 2012

UČENJE ANGLEŠČINE PREKO INTERNETA

Učenje angleščine preko interneta ali angleščina preko Skype je primerno za vse generacije, ki želijo na hiter in enostaven način pridobiti znanje tujega jezika. 
Ponujamo vam različne učne pakete, ki so prilagojeni željam naših udeležencev izobraževanja. Program učenja se pripravi glede na posameznikove želje, čas in sposobnosti. Velikokrat je tudi razlog učenja izredno pomemben, npr. odhajate v tujino na delo in potrebujete za začetek besedišče iz poslovne angleščine ali poslovne nemščine.

REZERVIRAJTE SI BREZPLAČEN TERMIN ŠE DANES:


PREDNOSTI UČENJA ANGLEŠČINE PREKO SKYPE:
  • Prihranite ČAS,
  • Prihranite DENAR (nimate več stroškov prevoza v jezikovno šolo,
  • Učenje poteka OD KJERKOLI (vaše pisarne, doma, vikenda ali tujine),
  • FLEKSIBILEN TERMIN (sami se dogovorite za termin, ki vam ustreza),
  • ENOSTAVNA UPORABA

Izobraževalni center tujih jezikov FIMA ZNANJE vam ponuja tečaje in individualne ure učenja angleškega jezika preko interneta


Sodobno učenje, ki ga tudi poimenujemo e učenje angleščine je osvojilo vse generacije tako odrasle, mladino, poslovneže, predšolske otroke, tajnice, brezposlene kot tudi zaposlene v tujini.

Učenje angleščine preko interneta je moderna metoda učenja, ki nudi veliko prednosti in s katero na najenostavnejši način osvojimo znanje angleškega jezika za vse priložnosti.





ponedeljek, 5. november 2012

MATURA NEMŠČINA

Izobraževalni center FIMA ZNANJE izvaja tudi tečaje in celoletno pripravo na maturo iz nemškega jezika.
 
Pred opravljanjem mature svetujemo, da se kandidati podrobno seznanijo z vsebino splošne mature. Program mature se iz leta v leto spreminja in obvezno je preučiti vse novosti, ki so objavljene v Maturitetnem katalogu za nemški jezik, ki je objavljen na spletni strani Državnega izpitnega centra– RIC http://www.ric.si/.
 
Kandidat se lahko odloči za preverjanje znanja na osnovni ali na višji ravni zahtevnosti. Preverjanje je ustno in pisno. Pisni izpit na posamezni ravni je enoten za Republiko Slovenijo in je ocenjen zunanje (zunanji ocenjevalci), ustni izpit pa notranje (šolska izpitna komisija).
 
V izobraževalnem centru FIMA ZNANJE izvajamo priprave na maturo iz angleškega in priprave na maturo nemškega jezika dijake 3. in 4. letnikov srednjih šol in gimnazij.
 
Program Priprave na maturo je namenjen vsem, ki želijo kar najbolje opraviti maturitetni izpit in se zanesljivo vpisati na želeno fakulteto. S tečajem lahko pričnete čez vse leto, pri čemer intenziteto in obseg priprav prilagodimo vsakemu posameznemu učencu predvsem glede na raven njegovega znanja, časa ki je preostal do preverjanja ter ravni maturitetnega izpita. Čas trajanja tečaja se tako giblje med 24 in 50 pedagoškimi urami.
 
Način dela:
Delo poteka načrtno, z gradivom (katalogi, preteklimi maturitetnimi izpiti, zbirkami nalog) Republiškega izpitnega centra ter vajami, ki so izbrane in pripravljene posebej za priprave na maturo.
  • analiza prejšnjih maturitetnih nalog
  • ponovitev določenih slovničnih struktur (tenses, passive voice, reported speech, relative clauses, if clauses, …)
  • vaje iz bralnega razumevanja, splošnega razumevanja jezika, slušnega razumevanja, pisanje pisem, pisanje esejev, …
  • priprave na ustni del mature: opisi slikovnega gradiva, pogovor o določeni temi, analiza dveh književnih del predpisanih za maturo
  • priprave za višji nivo mature: obravnava in analiza obeh predpisanih književnih del, pisanje eseja ki obravnava eno od obeh predpisanih književnih del
  • prilagoditev priprav na maturo posamezniku
  • dodatne vaje

nedelja, 4. november 2012

Učenje nemščine preko spleta - e učenje

Hiter tempo življenja, pomanjkanje časa in visoki stroški bencina, so pripomogli k razvoju učenja na malo drugačen način - učenje nemščine preko spleta

V našem izobraževalnem centru FIMA ZNANJE poučujemo angleščino, nemščino in ruščino preko spleta, preko brezplačnega programa SKYPE.

Z učenjem nemščine preko spleta imamo že večletne izkušnje in naši uporabniki so učenje nemščine preko spleta vzeli za svojega. Učenje poteka večkrat na teden po eno šolsko uro. 

Učenje nemščine preko spleta je primerno za vse generacije in vse namene.
Tudi učenje italijanščine je lahko prava izbira za vas.


Če dvomite v učenje preko spleta, vam predlagamo, da preizkusite brezplačen termin in videli boste, da sodobna tehnologija prinaša veliko prednosti. V hipu se prijavite v programu SKYPE in že slišite ter vidite vašega učitelja, ki skupaj z vami trenira tuj jezik. Pri učenju nemščine preko spleta boste izobljšali vašo izgovorjavo in postali boste samozavestnejši.



Ne bo vam žal, kontaktirajete nas FIMA ZNANJE, 
 031 767 435
in izboljšajte svoje znanje angleščine, nemščine ali ruščine.
Dobrodošli! Willkommen!