sreda, 10. oktober 2012

Najprej učenje nemščine, nato delo v Avstriji/Nemčiji


Nemčija je napovedala zagon programa, v okviru katerega bo mladim brezposelnim Evropejcem omogočila učenje nemškega jezika in jim pomagala najti delo v največjem evropskem gospodarstvu. 

Nemška ministrica za delo ocenjuje, da program ni le izraz evropske solidarnosti, ampak bo Nemčiji tudi pomagal zapolniti vrzel, s katero se sooča na področju kvalificirane delovne sile. Vrednost programa je ocenila na 40 milijonov evrov.

V okviru programa se bodo zainteresirani kandidati najprej učili nemščine v svoji domači državi, nato pa jim bo Nemčija pomagala najti delo ali pripravništvo na svojem ozemlju. Pomoč pri odpravi jezikovne ovire bo po prepričanju nemške vlade primogla k premostitvi največje težave, s katero se pri iskanju dela v drugih državah Evropske unije srečujejo mladi Evropejci.

Program, ki naj bi sprva tekel dve leti, še mora prestati usklajevanje z nemško industrijo, delodajalskimi združenji in lokalnimi partnerji v državah, katerih državljani se ga bodo lahko udeležili. Letno naj bi pomagal več tisoč mladim.

Nemčija je država, ki se lahko v območju evra pohvali z najnižjo, 6,9-odstotno stopnjo brezposelnosti med mladimi, starimi manj kot 25 let. V drugih državah je brezposelnost med mladimi eden glavnih problemov; v Italiji na primer stopnja brezposelnosti dosega okoli 35 odstotkov, v Španiji in Grčiji pa presega 50 odstotkov.


VIR: siol.net STA, T. V.
 

Zgoraj so torej navedeni vsi razlogi za učenje nemščine. Pridite v FIMA ZNANJE, kjer vam bomo pomagali po najboljših močeh, da nemščina ne bo več problem. 
 
 
FIMA ZNANJE URESNIČUJE SANJE!

četrtek, 4. oktober 2012

NEMŠČINA VAJE 9. RAZRED

 

Izobraževalni center tujih jezikov FIMA ZNANJE vam ponuja poučne, zanimive učne in delovne liste z rešitvami za učenje nemškega jezika v 9. razredu osnovne šole.

Vaje nemščine za 9. razred so namenjene otrokom, ki obiskujejo 9. razred osnovne šole in tudi ostalim, ki se želijo učiti nemškega jezika. Na koncu vsakega delovnega lista so priložene rešitve, za preverjanje znanja. Navodila za vaje nemščine v 9. razredu so napisana v nemškem in slovenskem jeziku.

Vaje nemščine za 9. razred so pripravljene v skladu z učnim načrtom za 9. razred in so namenjene izboljšanju znanja slovnice, besedišča in komunikacije v nemškem jeziku. Učni listi so pripravljeni s slovensko razlago, da bo razumevanje različnih stavčnih struktur lažje.

Vaje nemščine za 9. razred priporočamo vsem učencem, ki želijo znanje še izboljšati, nadgraditi in se preveriti z vajami. Vaja dela mojstra, tako tudi velja v nemščini. Vaje nemščine za 9. razred so lahko samo takrat, kadar snov obvladate.

Vabljeni vsi na naš spletni portal FIMA ZNANJE: http://www.fima-znanje.b2b-group.net/eucenje/vaje-nemscina/vaje-nemscina-9-razred.html
 
FIMA ZNANJE, KJER ZNANJE URESNIČUJE SANJE!

OSEBNI INŠTRUKTOR

FIMA ZNANJE  vam ponuja novost na področju izobraževanja, in sicer vašega osebnega inštruktorja.
 
Kdo ali bolje kaj je osebni inštruktor?
Potrebujete pomoč pri reševanju delovnih listov?
Bi želeli izboljšati izgovarjavo tujega jezika?
Ne razumete snovi ?
Želite znanje za 5?

Pri vseh teh vprašanjih vam lahko pomaga VAŠ OSEBNI INŠTRUKTOR.

Izobraževanje poteka
  • preko interneta (preko brezplačnega programa SKYPE),
  • 1 x ali večkrat na teden po dogovorjenem terminu.

BREZPLAČNO: Preizkusite brezplačnih 10 minut učenja preko interneta in spoznajte vašega osebnega inštruktorja.

Pošljite mail na petra@b2b-group.net Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. , v katerem zapišite za kateri razred želite inštruktorja, vaše ime in priimek ter telefonsko številko na katero boste dosegljivi. Po prejemu vašega sporočila, vas bomo kontaktirali in se dogovorili o ostalih podrobnostih.